top of page
Politika privatnosti

Ivana Štulić (obrt IS-KORAK) koristi vaše osobne podatke (adresa e-pošte, ime, prezime, kontakt telefon) kako bi:

- poslala obavijesti o programima/aktivnostima na koje ste se prijavili ili poslali upit

- slala redoviti newsletter 

pod uvjetom da ste dali privolu za odnosnu svrhu. 

Voditelj obrade osobnih podataka:

IS-KORAK, obrt za poduke i poslovne usluge, vl. Ivana Štulić

Izvršitelji obrade osobnih podataka:
- Ivana Štulić
- The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability company - pružatelj usluga Mailchimp servisa za slanje newslettera 
- Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States - pružatelj usluga formulara za prijavu na programe/aktivnosti​

U slučaju da obrada podataka obuhvaća njihov prijenos izvan Europske unije (EU-a), prijenos se obavlja na temelju standardnih ugovornih odredaba koje je odobrila EU, čime se jamči odgovarajuća razina zaštite osobnih podataka u skladu s mjerodavnim zakonima o zaštiti podataka.

Voditelj i izvršitelji obrade osobnih podataka dužni su provesti tehnološke, fizičke, administrativne i postupovne mjere sigurnosti, sve u skladu s normama prihvaćenim na tom području, a kako bi se zaštitila i osigurala povjerljivost, cjelovitost i dostupnost podataka koji se obrađuju, spriječila neovlaštena uporaba osobnih podataka ili neovlašteni pristup istima i onemogućila povreda osobnih podataka (sigurnosni incident) u skladu s uputama i politikama IS-KORAKa i mjerodavnim zakonima.

 

Primatelji osobnih podataka: 

Vaši osobni podaci stavit će se na raspolaganje sljedećim kategorijama primatelja: 

isključivo Ivani Štulić.

Vaši osobni podaci mogu se otkriti i nadležnim tijelima ovlaštenim temeljem mjerodavnih zakona.

 

Razdoblje tijekom kojeg će se obrađivati vaši osobni podaci: 

Vaši osobni podaci obrađivat će se sve dok vaša privola ne bude povučena ili dokle god je to neophodno u vezi s gore opisanim svrhama. 

Vašu privolu možete povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail info@ivanastulic.com.

Imate pravo da od voditelja obrade zatražite pristup svojim osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podatka ili ograničavanje obrade, odnosno uložite prigovor na obradu, kao i pravo na prenosivost podataka, pravo na povlačenje svoje privole u bilo kojem trenutku te pravo dobivanja kopije svojih osobnih podataka koji se obrađuju.

Sva prava navedena u ovome stavku možete ostvariti slanjem zahtjeva voditelju obrade podataka e-poštom na info@ivanastulic.com.

bottom of page