+385 92 33 46 429

©2019 by Pozitivna psihologija

Business Meeting

COACHING - INDIVIDUALNI I GRUPNI

Ostvarite svoje ciljeve

Ostvarivanje ciljeva / Nadrastanje prepreka / Osvještavanje obrazaca / Nove strategije / Osobni uspjeh Samorazvoj / Fokus na bitno / Prolazak kroz promjene


Coaching je rad na određenoj temi/potrebi klijenta individualno ili u grupi. Coaching je mogućnost da u sigurnom okruženju klijent pronađe saveznika na putu kroz koji prolazi ili želi proći.

Coacheva uloga je da pomogne klijentu da dođe do odgovora na životna pitanja koja su mu trenutno aktualna u životu te da pronađe najbolju metodu suočavanja s problemom i pronalaska odgovarajućeg rješenja na tom putu.

Zajedno se definira strategija te se aktivno radi na savladavanju koraka do željenog cilja.

Slično, grupni coaching se radi s više ljudi kako bi se pomoglo svim stranama da nađu najbolje rješenje za dobrobit grupe ili tima. 

Primjeri su: tim, odjel ili grupa, menadžeri na istoj razini, uprava, menadžer na staroj poziciji i budući koji ga mijenja itd. 

Ivana mi je već na prvom susretu pomogla riješiti više pitanja koja su me mučila. Dobila sam prostor da se izrazim i kažem kako se osjećam, tražila sam neke odgovore i pri tome mi je pomogla da shvatim i vidim rješenja.
Jako mi se sviđa to što kombinira razna znanja u pristupu i što je za svaki problem našla konkretan način kako bih se na licu mjesta riješila negativnih emocija.
Cijeli susret smo lijepo završili vježbom u kojoj sam dobila osjećaj stabilnosti i pogleda na stvari s jedne zrelije i ljepše perspektive, koji me prati i dalje.
Sretna sam zbog toga što sam se upravo njoj javila kada mi je trebala podrška. Hvala Ivana!

Draga Ivana,
naše druženje kroz trening i coaching za mene je bilo pravo malo otkriće. Trening  je bio iznimno interaktivan i koristan.


A na coachingu sam dobila jasno izrečene smjernice, konkretne i domišljate primjere. Te odlične savjete odmah sam uspješno primjenila u svom poslovanju.


A to je i ono najbitnije! Ti si moja preporuka svima!"​

Ana

Dorotea Mihovec, Solmare