IS-KORAK

+385 92 33 46 429

©2020 by Pozitivna psihologija

Business Meeting

COACHING - INDIVIDUALNI I GRUPNI

Ostvarite svoje ciljeve

Ostvarivanje ciljeva / Nadrastanje prepreka / Osvještavanje obrazaca / Nove strategije / Osobni uspjeh / Samorazvoj / Fokus na bitno / Prolazak kroz promjene

 

Coaching je rad na određenoj temi/potrebi klijenta individualno ili u grupi. Coaching je mogućnost da u sigurnom okruženju klijent pronađe saveznika na putu kroz koji prolazi ili želi proći.

Coacheva uloga je da pomogne klijentu da dođe do odgovora na pitanja koja su mu trenutno aktualna u životu te da pronađe najbolju metodu suočavanja s problemom i pronalaska odgovarajućeg rješenja na tom putu.

Zajedno se definira strategija te se aktivno radi na savladavanju koraka do željenog cilja.

Slično, grupni coaching se radi s više ljudi kako bi se pomoglo svim stranama da nađu najbolje rješenje za dobrobit grupe ili tima. 

Primjeri su: tim, odjel ili grupa, menadžeri na istoj razini, uprava, menadžer na staroj poziciji i budući koji ga mijenja itd. 

Posebna ponuda je coaching za javni nastup, osobito za ljude iz IT struke koji se spremaju za konferencije i slična događanja, a željeli bi poraditi na kvaliteti svoje prezentacije i poruke koju žele prenijeti.

Ivana mi je već na prvom susretu pomogla riješiti više pitanja koja su me mučila. Dobila sam prostor da se izrazim i kažem kako se osjećam, tražila sam neke odgovore i pri tome mi je pomogla da shvatim i vidim rješenja.
Jako mi se sviđa to što kombinira razna znanja u pristupu i što je za svaki problem našla konkretan način kako bih se na licu mjesta riješila negativnih emocija.
Cijeli susret smo lijepo završili vježbom u kojoj sam dobila osjećaj stabilnosti i pogleda na stvari s jedne zrelije i ljepše perspektive, koji me prati i dalje.
Sretna sam zbog toga što sam se upravo njoj javila kada mi je trebala podrška. Hvala Ivana!

Draga Ivana,
naše druženje kroz trening i coaching za mene je bilo pravo malo otkriće. Trening  je bio iznimno interaktivan i koristan.


A na coachingu sam dobila jasno izrečene smjernice, konkretne i domišljate primjere. Te odlične savjete odmah sam uspješno primjenila u svom poslovanju.


A to je i ono najbitnije! Ti si moja preporuka svima!"​

Ana

Dorotea Mihovec, Solmare

ZA VRIJEME PANDEMIJE COVID-19

Sve edukacije, treninzi, coaching i savjetovanje dostupni su ONLINE. 

Pomozite sebi i svojim timovima i zaposlenicima primjenom načela pozitivne psihologije.

Želite saznati kako?

Javite se za više informacija.

U ponudi su i besplatne online edukacije.