Business Meeting

COACHING - INDIVIDUALNI I GRUPNI

Ostvarite svoje ciljeve

Ostvarivanje ciljeva / Nadrastanje prepreka / Osvještavanje obrazaca / Nove strategije / Osobni uspjeh / Samorazvoj / Fokus na bitno / Prolazak kroz promjene

 

Coaching je rad na određenoj temi/potrebi klijenta individualno ili u grupi. Coaching je mogućnost da u sigurnom okruženju klijent pronađe saveznika na putu kroz koji prolazi ili želi proći.

Coacheva uloga je da pomogne klijentu da dođe do odgovora na pitanja koja su mu trenutno aktualna u životu te da pronađe najbolju metodu suočavanja s problemom i pronalaska odgovarajućeg rješenja na tom putu.

Zajedno se definira strategija te se aktivno radi na savladavanju koraka do željenog cilja.

Slično, grupni coaching se radi s više ljudi kako bi se pomoglo svim stranama da nađu najbolje rješenje za dobrobit grupe ili tima. 

Primjeri su: tim, odjel ili grupa, menadžeri na istoj razini, uprava, menadžer na staroj poziciji i budući koji ga mijenja itd. 

Posebna ponuda je coaching za javni nastup, osobito za ljude iz IT struke koji se spremaju za konferencije i slična događanja, a željeli bi poraditi na kvaliteti svoje prezentacije i poruke koju žele prenijeti.

Ivana mi je već na prvom susretu pomogla riješiti više pitanja koja su me mučila. Dobila sam prostor da se izrazim i kažem kako se osjećam, tražila sam neke odgovore i pri tome mi je pomogla da shvatim i vidim rješenja.
Jako mi se sviđa to što kombinira razna znanja u pristupu i što je za svaki problem našla konkretan način kako bih se na licu mjesta riješila negativnih emocija.
Cijeli susret smo lijepo završili vježbom u kojoj sam dobila osjećaj stabilnosti i pogleda na stvari s jedne zrelije i ljepše perspektive, koji me prati i dalje.
Sretna sam zbog toga što sam se upravo njoj javila kada mi je trebala podrška. Hvala Ivana!

Draga Ivana,
naše druženje kroz trening i coaching za mene je bilo pravo malo otkriće. Trening  je bio iznimno interaktivan i koristan.

 

A na coachingu sam spoznala jasno izrečene smjernice, iskoristila konkretne i domišljate primjere. Te odlične spoznaje odmah sam uspješno primjenila u svom poslovanju.

 

A to je i ono najbitnije! Ti si moja preporuka svima!"​

Ana

Rad s Ivanom mi je bio izuzetno konstruktivan i koristan. Kroz suptilno vodstvo me vodila da postavim jasne ciljeve za sebe i svoju budućnost i postepenim pitanjima koje je otvarala izgradim jasne planove kako to realizirati kroz pojedine faze. U mojoj priči to se odnosilo na kreiranje novog prostora za rad. Susreti su me jako motivirali i dali mi jasnoću u djelovanju. Uspjela sam taj plan i realizirati. Doista mi je njena podrška pomogla pri tome i inspirirala me.

Mihaela

Dorotea Mihovec, Solmare

Ivanu bih preporučila svakome tko želi u svom životu nešto promijeniti, poboljšati ili riješiti i treba mu osoba koja bi mu pomogla u procesu. Ivana je kao dobar prijatelj u čiji komentar znaš da možeš vjerovati i da će ti pomoći konstruktivno sagledati, razumjeti i riješiti situaciju. Uvijek je nasmijana i pozitivna, jako draga i spremna slušati i razgovarati. Svaki coaching smo završile s osjećajem olakšanja i puno pozitive. Ono što bih posebno pohvalila je njen pristup u kojem povezuje razna znanja i metode kako bi coaching za vas bio maksimalno efektivan. Iskrene pohvale i preporuke od srca!

Ana

Ivanu sam prvi put sreo na njenoj radionici nakon koje sam se odlučio da bi privatni coaching bilo rješenje za preslagivanje nekih stvari u mom životu. Coaching kod Ivane je bilo jedno nezaboravno iskustvo, najviše zahvaljujući njenoj posebnoj energiji. Osim toga, dojmio me se njezin srdačan pristup, strpljivost i širok raspon alata s kojima raspolaže i prikladno ih odabire uzimajući u obzir problem i karakter osobe s kojom radi. Ivana mi je definitivno pomogla da presložim neke stvari u glavi i životu i svakako preporučam coaching kod nje ako želite neku praktičnu promjenu na bolje u životu. 

Nikola

ZA VRIJEME I NAKON PANDEMIJE COVID-19

Sve edukacije, treninzi, coaching i savjetovanje dostupni su i mogu se organizirati ONLINE. 

Pomozite sebi i svojim timovima i zaposlenicima primjenom načela pozitivne psihologije.

Želite saznati kako?

Javite se za više informacija.

U ponudi su i razne otvorene online edukacije.

IS-KORAK

+385 92 33 46 429

©2020 by Pozitivna psihologija